Loekken logo

Løkken topper med tilfredse gæster

foto øverst. En tur i bølgen blå
Turisterne er vilde med Løkken, hvor både gæstetilfredshed og anbefalingsvillighed placerer sig over landsgennemsnittet, viser en splinterny analyse.
yilf løk 1 avis
Hygge og afslapning

Turisterne er vilde med at holde ferie i Løkken, og gæstetilfredsheden stormer frem. Det fremgår af en ny analyse, der bygger på 300 gennemførte interviews med danske og udenlandske gæster i Løkken i juli og august 2019. Analysen konkluderer, at den gennemsnitlige tilfredshed med Løkken som rejsemål er 4,7 – til sammenligning er tilfredsheden på tværs af alle de deltagende feriesteder 4,6. Anbefalingsvilligheden – den såkaldte NPS-score – ligger desuden på hele 73, mens den gennemsnitlige værdi er 62.
- Det glæder os naturligvis at modtage så flotte tilbagemeldinger ovenpå en fantastisk sommersæson med rekordhøje besøgstal. Det er helt afgørende for områdets videre vækst, at vi formår at skabe en positiv gæsteoplevelse på tværs af det store aktivitetsudbud, og nu består opgaven således i at bevare og styrke positionen yderligere de kommende år, lyder det fra Anna Oosterhof, der er turismeudviklingschef hos Turismeudvikling Hjørring.
Resultaterne er en del af Dansk Kyst og Naturturismes omfattende analyse af over 9.000 feriegæsters overordnede tilfredshed, der foretages hvert år i samarbejde med op mod 40 feriesteder.
Respondenterne fremhæver især atmosfæren, stranden, naturen og byen som årsager til den høje tilfredshed med Løkken som feriested, mens parametre som bedre infrastruktur, vejr og information ville øge anbefalingsvilligheden yderligere.
løkken tilfreds 2 avis
På vej i land med dagens fangst

Blokhus-Løkken som vækstmotor
Løkken har de seneste år været igennem en transformation, som medvirker positivt til turismen, der i disse år vækster markant. Det skal ifølge Anna Oosterhof ses som resultat af en målrettet indsats for at udvikle Blokhus-Løkken til et sammenhængende og attraktivt resort-område med etablering af virksomhedssamarbejder på tværs, et fælles eventkoncept samt understøttelse af den fysiske infrastruktur, der vil gøre det samlede område mere attraktivt.
Anna Oosterhof
Turismeudviklingschef Anna Oosterhof

- Vi forsøger kontinuerligt at skabe de bedste vækstbetingelser for turismen i vores område i tæt samarbejde med erhvervslivet og de lokale aktører – blandt andet gennem det konkrete vækstprojekt Blokhus-Løkken, der har til formål at give destinationen så stor tiltrækningskraft, at området kan fungere som vækstmotor i Danmarks kyst- og naturturisme. Arbejdet er langt fra slut, men de flotte resultater vidner om, at vi er på rette vej, fortæller Anna Oosterhof.
Turismeudvikling Hjørring bistår bl.a. lokale aktører og erhvervslivet med løbende kompetenceudvikling og rådgivning, der har til formål at øge antallet af turister i kommunen til gavn for områdets beskæftigelse og vækstbetingelser.
Gæstetilfredsheden er desuden også høj i kommunens andre ferieområder, hvor Lønstrup og Hirtshals/Tversted placerer sig op af landsgennemsnittet på 4,6, mens Hjørring ligger på 4,5 ud af 5.

For nærmere information, kontakt venligst:

  • ·         Turismeudviklingschef, Anna Oosterhof, Turismeudvikling Hjørring, tlf. dir. 4193 7193 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • ·         Presseservice: Sanne Nørbjerg, Publicity, tlf. dir. 2343 0044 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Om Turismeudvikling Hjørring

Turismeudvikling Hjørring har til formål at styrke turismen i Hjørring kommune gennem et strategisk fokus på turismeudviklingen. Turismeudvikling Hjørring skal bidrage til vækst og udvikling af turisme i Hjørring kommune gennem en erhvervsmæssig tilgang til turismeudvikling og styrker således turismen i kommunen i samspil med både lokale, regionale og nationale aktører.

Pressemeddelse: Turismeudvikling Hjørring