Loekken logo

Løkken 8. mest populære kystferieby

Dansk Kyst- og Naturturisme har netop kortlagt ferie gæsternes tilfredshed i 37 danske kystferiebyer. Skagen ind som en klar nummer et med en flot score i forhold til turisternes villighed til at anbefale byen.Men hele fem nordjyske destinationer er at finde blandt de ti øverste på listen.
Strand 1 avis
arkivfoto. foto:ln/ok
Foruden Skagen på førstepladsen er følgende nordjyske steder på listen: Sæby (2), Læsø (7), Løkken (8) og Blokhus (10). Og skal vi fortsat have de nordjyske briller på, ligger Slettestrand/Thorupstrand på en flot 11-plads, mens Lønstrup ligger nummer 15.
Ifølge turisme- og oplevelsesforsker Peter Kvistgaard ved Aalborg Universitet kan turisternes generelle tilfredshed med Nordjylland i høj grad tilskrives den atmosfære, der findes i det nordjyske.
løkken tilfreds 1 avis
arkivfoto. foto:ln/ok
"Venlig befolkning"
Der er noget specielt ved at være i Nordjylland. Lokalbefolkningen er tilsyneladende venligt indstillede overfor turisterne, og så er der nogen byer, der kan noget særligt, siger Peter Kvistgaard.
De byer, der topper listen over populære feriemål, har alle en lang tradition for turisme, og det betyder rigtig meget i forhold til, at folk føler sig velkomne, siger Peter Kvistgaard.Peter Kvistgaard forklarer, at i undersøgelsen fra Dansk Kyst- og Naturturisme ønsker gæsterne iscenesatte byer, som byder på oplevelser hele året.
Kopi af beach 1 avis
arkivfoto. foto:ln/ok
D, 8. november 2019 udsendte Anna Oosterhof, der er turismeudviklingschef hos Turismeudvikling Hjørring, en pressemeddelelse om Løkken -
“Løkken topper med tilfredse gæster.”
Her stod blandt andet: Turisterne er vilde med Løkken, hvor både gæstetilfredshed og anbefalingsvillighed placerer sig over landsgennemsnittet, viser en splinterny analyse.Turisterne er vilde med at holde ferie i Løkken, og gæstetilfredsheden stormer frem. Det fremgår af en ny analyse, der bygger på 300 gennemførte interviews med danske og udenlandske gæster i Løkken i juli og august 2019. Analysen konkluderer, at den gennemsnitlige tilfredshed med Løkken som rejsemål er 4,7 – til sammenligning er tilfredsheden på tværs af alle de deltagende feriesteder 4,6. Anbefalingsvilligheden – den såkaldte NPS-score – ligger desuden på hele 73, mens den gennemsnitlige værdi er 62.Resultaterne er en del af Dansk Kyst og Naturturismes omfattende analyse af over 9.000 feriegæsters overordnede tilfredshed, der foretages hvert år i samarbejde med op mod 40 feriesteder.
Kopi af surfer og solned. 2000 avis
arkivfoto. foto:ln/ok
Respondenterne fremhæver især atmosfæren, stranden, naturen og byen som årsager til den høje tilfredshed med Løkken som feriested, mens parametre som bedre infrastruktur, vejr og information ville øge anbefalingsvilligheden yderligere.
Med de mange nye tiltag, netværksmøder, restaurering af bygninger, de “Gamle” og nye forretningsfolk -og ikke mindst de flinke lokal beboer, så er Løkken på vej i den rigtige retning. 
post 13
arkivfoto. foto:ln/ok
En stort tillykke til Skagen med 1. pladsen, men med respekt håber jeg, Ole Kjær, dog aldrig høre en turist sige: “I vores ferie var vi på Løkken”
ivar avis
arkivfoto. foto:ln/ok
Hele pressemedelsen "Løkken topper med tilfredse gæster" kan læses i løkkennyhder.dk ved at scrolle i bund på forsiden og finde i til d. 8 nov.2019