Loekken logo

35 stærekasser sat op på markeds pladsen

øverst. Kasper Nielsen og Jørn Bæk flytter et helt villakvarter. foto: ln/ok
Beboerforeningen Markedspladsen tog idag fat på, og blev færdige med, 1. event af flere på markedspladsen, -35 stærekasser blev sat op.Torsten Ussing fortæller: “Det er selvfølgelig for hyggen og miljøets skyld, at stærekasserne sættes op, -Men det er bestemt lige så meget fordi stæren tager gåsebiller, som også på markedspladsen har været et problem.”
stærkasser 2 avis
Torsten og Henrik Ussing sørger for pælene står fast og lige. foto:ln/ok
I samarbejde med Løkken skoles 5. klasse og lærer Niels Staun, som også er naturvejleder gik klassen igang med at lave de stærekasser som idag blev sat op.
stærkasser 1 avis
foto: ln/ok. Det var 5 effektive herrer, Fra v. Henrik Ussing, Jørn Bæk, Torsten Ussing, Kasper Nielsen og Mogens Bundgaard, som var i sving og kun skulle bruge ca. en time med opsætningen af stærekasserne.
Inde i køkkenet hos Anne Dorte Ussing, var 5 af de elever, som har hjulpet med at bygge stærekasserne, igang med at bage. Så da jobbet var vel udført blev der budt på hygge med nybagte kager og varm kaffe.
stærkasser 4 avis
Elever fra 5. klasse igang med at bage, fra v. Ester Andrea, Freja, Tais og Ida. foto:ln/ok
Markedspladsen blev, af fremsynede folk, givet til Beboerforeningen for 100 år siden og er idag tinglyst til at være grøn plads.