Loekken logo

Helle` 10 år med Lingeri og Blonder i Løkken

 

øverts: Klar til åbning. foto: ln/ok

SparV SuperB baggesen

“Vi er så klar” sagt med en bestemt, men lattermild stemme af BlondeHuset indehaver, Helle Svendsen. 
Helle hentyder til, at BlondeHuset i uge 39 fejrer sit 10 års jubilæum.

“I 2010 stod jeg ved en skillevej, hvad retning skulle jeg gå.? 
jeg var i tvivl, indtil Martin sagde: “Du skal da åbne din egen forretning, du har erfaring med lingeri fra din tid i Herning.”
blondehuset 2 2 avis
I 2010 stod jeg ved en skillevej. foto: ln/ok

2 uger senere var jeg klar til åbning i det lokale, som ligger på modsat side af vores nuværende forretning i Søndergade. 
“Det var hårdt, men jeg elsker udfordringer, så der blev kløet på, og d. 30 april 2010 var jeg, som eneste ansat, klar til at åbne.”

At Helle så rigtig med BlondeHuset viser det store kundegrundlag. 
“Vi kunne ikke gøre dette uden kunderne, især lokale men også kunder fra resten af landet som vælger at handle i dejlige Løkken, og heldigvis er vi kendt for god tid og service - vi har ingen stresset kunder, men kunder som er glade og søde, og gerne handler i en mindre by.
Når en kvinde besøger forretningen er formålet, at få hende til at føle sig tryg og godt tilpas. Sammen finde vi ex. den rette BH størrelse. Alt, alt for mange kvinder bruger en forkert BH størrelse og her hjælper vi kunden med at finde den rette størrelse, som er meget vigtig for bedre velvære.”

Blondehuset fejrer jubilæet med masser af tilbud og gode arrangementer. Det starter lørdag fra kl. 11. 
Blandt andet kommer Brygmester Kent Boalth fra Løkken Bryghus og præsenterer en øl med BlondeHusets egen etiket. Modeller fra vores katalog vil, hvis vejret tillader, gå parade til gågaden, vi får besøg af Thorup smykker og det kan da også blive til en Land Rover tur langs kysten med VestEvent.
blondehuset 3 avis
Varerne ud på gaden og klar til endnu en dag. foto: ln/ok

“Vi, jeg og personalet, som pt. er 16 ansatte -dog ikke alle på fuldtid, har nået en milepæl og vi er stolte over, at være nået hertil.
Nu skal vi lige stoppe op et kort øjeblik og glæde os over, at vi har klaret de første 10 år. 

Men indrømmet, især det sidste stykke tid har været hårdt. Men vi har kæmpet og kæmper viderer, så vi skal nok klare os igennem Corona-tiden.
Vi èr udfordret når tiden er som den er, men netop i krisetider skal der gives mere gas, vi skal vise vi er her, -dèt holder mig igang, gi`r gnisten til at arbejde videre og finde nye veje. -Ingen kender i morgen.”

BlondeHuset er Danmarks største lingeri forretning, men i den 250 kvm. store og nye forretning, finder man også et stort udvalg af badetøj, undertøj, strømper og make-up.
blondehuset 4 2 avis
Helle i Danmarks største lingeri forretning. foto: ln/ok

Jubilæet skulle være fejret tidligere på året, men blev udskudt pga. Corona.
Helle slutter vores snak med -”Husk at skrive jeg gerne vil takke de mange trofaste kunder og den store lokale opbakning vi får”

“Vores identitet er at alle størrelser er normale, vi har lingeri og badetøj til alle” 
Løkken idrætscenter art. ann