Loekken logo

Halm og græskar indtog Løkken

øverst. Hurtigt blev halmballer og græskar placeret foran butikker, restauranter og forretninger. Her ved Restaurant Badehotellet. foto: ln/ok

1 bade art. i ann

Knap 200 halmballer og 180 græskar blev i dag, onsdag delt rundt i Løkken. De forretninger og butikker, medlem af Løkken.dk og som har bestilt halmballer og græskar til udstilling og hygge, fik “varerne” leveret ved døren i formiddags. 
Også ved Vrenstedvej, skolen, biblioteket ect. blev der pyntet op.

halm 5 avis 
Th. Dino igang med at læsse traileren og så afsted rundt i byen. foto: ln/ok

Vandboring 3 2
Hurtigt blev både baller og græskar flot placeret., her Step In. foto: ln/ok 

Halmballerne blev leveret af Henrik “Landmand" og sammen med Allan Ingerslev, Bent “Dino” Christensen og Finn Lund fik de delt det hele rundt på ca. 3 timer. "Det er vinterbyghalm, fortalte Henrik, og det er pænt gult og dufter rigtig godt.” 
De mange græskar blev hentet i SuperBrugsen.
Vandboring 3 5
Henrik har leveret halm til Halloween de seneste 5-6 år. foto: ln/ok

3 Løkken Turistbureau art. ann

“Vi fik en del rosende ord med på vejen af lokale, turister og gæster i Løkken, som syntes det er en god ide. De forretningsdrivende var også glade og meget hurtigt placerede de baller og græskar foran deres forretning. 
Vandboring 3 6
Aflæsning ved Huset Hav`s. foto: ln/ok

Vi har andre år pyntet ved indkørslerne til Løkken, blandt andet rundkørslerne, men vejdirektoratet sagde nej pga. trafiksikkerheden -og det er okay, sikkerhed først.” fortalte Allan.

6 superBrugsen art. ann