Loekken logo

Positivt netværksmøde

øverst: Michaela Pavlikova, turismeudvikling, Hjørring kommune. foto:ln/ok
Ole fra Topvine lagde sin hyggelige vinkælder til det 2. netværksmøde i Løkken. Ole startede med at byde velkommen og fortalte lidt om sig selv og sin forretning. Så blev der serveret kaffe og rundstykker til de ca. 35 fremmødte. 
netmøde 2 ole avis
Ole fra Topvine var vært ved netværksmødet. foto: ln/ok

Mødet blev, som det første møde på HLS, afholdt i en god og positiv stemning og igen med Helle Glyø som tovholder.
Michaela Pavlikova, Turismeudvikling, Hjørring Kommune fortalte om erhvervsnetværk Løkken - Blokhus og om de samarbejdsmuligheder det kan give.
netmøde 2 michaela avis
Michaela havde meldt sig til netværksmødet, fordi hun syntes det er et både interessant og spændende tiltag. foto:ln/ok

Skoleleder Arne Dørup kunne berette at op mod 98% af skoleeleverne fra Løkken Skole havde sommerjob i Løkken og, at der på et tidspunkt var på tale at indsætte bus fra Hjørring til Løkken, for at give unge dèr mulighed for sommerjob i Løkken.
netmøde 2 tom avis
Der mangler lejeboliger i Løkken. fotoln/ok

Tom Skjoldborg var inde på mangel af lejeboliger i byen, men han havde hørt lidt om, - at der er en dialog igang mellem Boligselskabet Nordjylland og byrådet om nyt byggeri i Løkken. Niels Anton, fra Borger og Håndværkerforeningen, forsikrede at foreningen gør deres bedste så tilflyttere føler sig velkommen.
Der var forslag til udvidelse af juleudsmykningen, så søndre- og nordre strandvej samt måske lidt af molen blev taget med i udsmykningen. 
Fra turistforeningen fortalte bureauleder Amalie Andersen, at man var igang med at male de 6 badehuse som skal bruges til julearrangementet d. 1. december. Badehusene, ikke at forveksle med dem som står på stranden, bliver sat ned på torvet d. 28. november og her søger man folk til at hjælpe med flytningen. Badehusene er indkøbt af Løkken.dk og hensigten er at husene skal bruges ved flere forskellige arrangementer i byen.
netmøde 1 avis
Der var fyldt til sidste plads i Oles vinkælder. foto/ln/ok

Der blev snakket og udvekslet holdninger, meninger og ideer hen over bordene, inden mødet sluttede efter knap et par timer. 
Næste netværksmøde afholdes af North Shore Surfe og Bella Maass d. 12. december.