Loekken logo

Stine gør en drøm til virkelighed

“Jeg har vel altid haft en drøm om, at få mit eget. I oktober måned blev jeg introduceret for Forever Living. Jeg blev meget hurtigt “forelsket” i Aleo Vera produktet, med kosttilskud, hudpleje osv., så jeg valgte at tage til en forretningspræsentation.
Stine 1 avis
"Det er dejligt at arbejde med Forever Living produkter" Stine Mariegaard. foto:ln/ok
"Jeg blev sikker i min sag - Det er måden jeg vil arbejde på. På det tidspunkt havde jeg et godt job i delikatessen, Menu Løkken. Sideløbende med mit job begyndte jeg at sælge Aleo Vera produkter, men i december besluttede jeg at sige mit job op og satse fuldtid på Forever Living.” 
Ordene kommer fra 35 årige Stine Mariegaard som bor i Furreby.
Stine er godt i gang med sit nye job, hvor produkterne bliver solgt fra hjemmeadressen. Her bliver der også holdt wellnessaftener, hvor man efter aftale kan lave en aften og få produkterne præsenteret og prøvet. Skulle der være et ønske om, at Stine kommer ud og præsenterer produkterne og holder en produkt- og forretningspræsentation, kan det godt arrangeres. 
paste avis øverst tv. Stine fortæller om produkterne. - øverst th. Sanne får creme af Stine, th. Mette. - nederst tv. Louise og Helle renser hud. - nederst th. Louise igang med vand og klud. foto:ln/ok
Stine fortæller videre “En del af arbejdet er også, at hjælpe andre igang som har interesse for produkterne og give dem mulighed for at tjene lidt ekstra, evt. til en ferie eller andet, men det er med dette job som med andre job - man skal lave noget for at tjene noget. 
Hvis man vælger at starte op for sig selv er der den store fordel, at der er god hjælp at hente og ikke nogen økonomisk risiko.”
Man kan vist godt sige at Stine Mariegaard er lokal og kommer fra området. Stine kommer fra Børglum og har gået i skole i Vrensted og Stenum. Nu bor hun som nævnt i Furreby, sammen med sine 2 børn og Bo, som kunne tilføje 3 bonusbørn til familien.
Stine 4 avis
“Det er så dejligt at kunne arbejde hjemmefra, selv bestemme over min tid, med hvem og hvor jeg vil arbejde -Det er dejligt” slutter Stine. foto:ln/ok