Loekken logo

Hotel Klitbakken, Løkken er solgt

øverst: tv. Restauratør Torben Kjeldgaaard og entreprenør Kaspar Thorup
Entreprenør Kaspar Thorup, Århus har indgået en købsafteale med Kim Bach og Henrik Vestergaard om køb af Hotel Klitbakken, Løkken med overtagelse 1/1 2021 eller muligvis før den tid.
Restauratør restaurant Søborg, Torben Kjeldgaard bliver Kaspars samarbejdspartner i projektet.
Klitbakken skal gennemgå  en større renovering og evt. kommer der en tilbygning, så hotellet bliver et velfungerende pænt sted.
klibak 1 avis
Tv. Kaspar Thorup og Torben Kjeldgaard. foto: ln/ok

“Vi river ikke hotellet ned, men tanken er at arbejde hen imod samme stil som man kender fra Blokhus Badehotel og Ruths Hotel i Skagen. Men først skal vi igang med en arkitekt og en dialog med Hjørring Kommune” fortæller Kaspar. 
Hotel Klitbakken bliver et moderne hotel med top værelser, restaurant, kontor/konference lokale, festlokale, cafe lounge og også et lille wellness center, til brug for hotellets gæster. Cafe Carlton bliver i bygningen, men i en ny version og stadig med Pia Sanderhoff som forpagter.
Da de 2 bygninger, Restaurant Søborg og Hotel Klitbakken, er som bekendt naboer, og det er derfor oplagt at der bliver en samdrift, således at der kan opnås fuldt udbytte og udnyttelse af begge bygningernes faciliteter. Torben, med Restaurant Søborg, kommer til at indgå i ejerskabet.klibak 2 avis
“Vi syntes begge at Løkken har fortjent et nyt og flot hotel, og det bliver det" foto: ln/ok

-Efter gennemgang af hele hotellet, er vi da glade for at vi ser muligheder og ikke problemer” siger begge - med et lille smil.
Kaspar, som har haft sin opvækst i Pandrup, og Torben har kendt hinanden siden 1993 og i den tid har der været mange samtaler og ideer, men nu er det så endt med Hotel Klitbakken.