Loekken logo

Løkken -mistede smykker ved indbrud

Karen Froholdt med tomme smykkeæsker. foto:ln/ok
Ved ca. 18.30 tiden tirsdag, havde Karen Froholdt og Poul Mørk indbrud i deres hjem på Pilevej, Løkken. 
Poul var en tur i Hjørring, og Karen skulle et lille ærinde i byen. Hun kørte kl. 17.30 og var hjemme igen kl. 18.45. 
“Da jeg kom ind i huset, bemærkede jeg nogle lys var blevet slukket men tænkte ikke yderligere over det. Først da jeg gik forbi havedøren og kunne mærke træk, blev jeg mistænksom” fortæller Karen. “Jeg vidste ikke om de stadig var i huset, så jeg var temmelig bange og gemte mig i et hjørne. Jeg fik ringet til politiet som hurtigt var fremme.” 
Tyvene er enten kun gået efter smykker, som er det eneste tyvene tog med sig, eller også er de blevet forstyrret af bil lygterne da Karen kom hjem. En taske med pung og penge samt en bærebar computer stod fremme i køkkenet, men er ikke blevet rørt.
Politiet kunne se fodaftryk fra cykelstien hen til havedøren hvor tyvene havde fjernet lister og rude og den vej kommet ind i huset. Glas og lister var sat pænt ved døren. 
Indbrud 2 avis
Karen Froholdt fik stjålet sine smykker. foto: ln/ok

Politiet, der var lidt i tvivl om hvorvidt der er tale om 1 eller 2 personer, har på stedet fundet både fingeraftryk og DNA.
Hvis nogen skulle have set noget omkring klokken ca. 18.30, på cykelstien ved viadukten til skolen, så vil Karen og Poul gerne at i kontakter politiet. Vi fortæller om indbruddet i håb om at andre ikke bliver udsat for det samme som os.
Politiet har tlf.: 114