Loekken logo

Badehusene er Løkkens DNA

øverst: En tilfreds formand for Spar Nord Fonden, Anette Drivsholm. foto: ln/ok
“Med produktionen af badehusene til brug som boder, er det Løkkens DNA der er blevet flyttet op til byen.” Det fortæller en smilende formand for Løkken.dk, Stefan Karlborg.  Næstformand Rikke Christensen er enig og også hun er glad for at projektet kunne gennemføres. “Da vi først fik ideen, henvendte vi os til Spar Nord Fonden. Heldigvis kom de hurtigt tilbage med et positivt svar - og så var det bare at komme igang”
Spar Nord fonden Annette Drivsholm 3 avis
Fra v. Rikke Christensen, næstformand Løkken.dk, Annette Drivsholm, formand Spar Nord Fonden og Stefan Karlborg, formand Løkken.dk. foto: ln/ok
Badehusene er fremstillet på produktionsskolen, Hjørring. Herfra blev de fragtet til GVLs maskinhus, hvor husene blev malet. Badehusene er fremstillet i elementer, således de kan flyttes og samles på stedet hvor de skal bruges.
“Det er ikke kun Løkken.dk som skal have glæde af husene, har man et projekt, eller andet, hvor de kan anvendes, er man velkommen til at henvende sig. De skal gerne komme til nytte for alle.” siger Rikke. 
Til “Premieren” af badehusene, d. 1. december da Løkken tog imod julemanden, var Annette Drivsholm, formand Spar Nord Fonden. Hun var meget tilfreds med det hun så. “Det er glædeligt at se de penge vi bevilligede bliver brugt fornuftigt. Løkken er jo især kendt for badehusene, så ideen er god. Men hvor er det godt at se det gode og positive sammenhold der er omkring projektet - jeg tror det bliver godt for hele Løkken.”
Spar Nord fonden Annette Drivsholm 1 avis
Annette Drivsholm var meget tilfreds med det hun så. foto: ln/ok
Projektet var ikke blevet til noget, hvis ikke Spar Nord Fonden havde bevilget midler. Det er både Rikke og Stefan enige om. Noget andet de også er enige om, og meget glade for, er den hjælp som er blevet givet. Hjælp til at hente badehus elementerne i Hjørring, hjælp til at få dem malet og hjælp til at få husene sat op. Alt sammen udført ved frivillig arbejdskraft. Uden den hjælp var projektet måske heller ikke blev til noget.  
Boder 5 avis
Uden frivillighjælp var projektet måske ikke blevet gennemført. foto: ln/ok
Her i weekenden skal badehusene i brug igen. “Jul i Den Gamle Badeby”. Løkken er i julestemning og der bliver masser at opleve, gåsen “Kloge”, Luciaoptog til på hesteryg, limousine kørsel, julemarked, korsang, julepyntet butikker, hygge i hele byen - og julepyntet badehuse. God Weekend.