Loekken logo

Julestemning i Den Gamle Badeby

øverst. Gåsen Kloge på besøg i Den Gamle Badeby. foto; ln/ok
Det blev en hyggelig første dag af “Jul i Den Gamle Badeby.” Der var måske ikke så mange da julemarkedet åbnede, men stille og roligt kom der flere og flere i løbet af eftermiddagen. 
div 1 avis
Stemning og god hygge ved badehusene. foto: ln/ok
Det var selvfølgelig et stort tilløbsstykke da gåsen “Kloge” meldte sin ankomst. Kloge trækker virkelig opmærksomhed, og hun levede fuldt op til sin stjernestatus.
kloge 2 avis
Kloge tiltrak sig naturligvis stor opmærksomhed. foto: ln/ok
Stolt og rank spankulerede hun rundt blandt folk, og så engang imellem fik den et ordentligt vingebask.
kloge 3 avis
Ikke kun Kloge var populær. Det var også limousine kørsel. foto: ln/ok
Populært var turen i limousinen bestemt også. Jeg var heldig, at komme med på en tur, blandt andet sammen med 2 små søde piger, Emma og Cecilie fra Hirtshals. De to piger syntes det var fedt, at køre limousine og Emma fortalte: “Når jeg bliver stor vil jeg have et godt job og tjene mange penge. Så køber jeg en masse af den her slags biler og mange heste:”
limo 1 avis
Emma og Cecile fra Hirtshals nød turen i limousinen
Det tiltræk også meget opmærksomhed da de mange ryttere fra VROR red gennem byen i Luciaoptog. Lysene fra Badehusene og julepynten var med til at give den helt rette stemning.
lucia 1 avis
VRORs Luciaoptog gennem byen. foto: ln/ok
lucia 3 avis
VRORs Luciaoptog. foto: ln/ok
Stemningen på torvet var god, med dejlig julemusik, gløgg, smagsprøver mm. Der var en rigtig god julestemning. Imorgen, søndag åbner “Jul i Den Gamle Badeby” boderne kl. 12.00.
Kloge kommer igen på besøg, så fik du ikke hilst på Kloge idag, så er chancen der igen søndag. “Kom&Dans” fra Brønderslev dukker op, det samme gør Løkken Kirkes Voksenkor og julemandens værksted er åbent, så der er mulighed for at lave egne julegaver.