Loekken logo

Netværks møder en succes

øverst. Helle igang med planlægning af netværksmøde til torsdag d. 9. januar. foto: ln/ok
I 2019 blev der afholdt 3 netværksmøder, oktober på Hotel Løkken Strand, november hos Topvine v/ Ole Madsen og i december hos North Shore Surf og Huset Hav`s, - men hvordan er netværksmøderne forløbet ?
Vi fik en snak med Helle Glyø, som på alle netværksmøder har været tovholder. 
møde 6 avis arkiv
arkivfoto. Mange indsamling af tilladelser. foto:ln/ok
“Det er gået over alt forventning, da Stefan Karlborg, formand Løkken.dk og jeg skulle planlægge møderne, snakkede vi blandt andet om, at det første møde ville være en succes hvis vi kunne samle 10-12 personer - der kom 36, så en lille start succes.
Som udgangspunkt skulle møderne henvende sig til erhvervet, men det vidste med det samme, at foreninger, skole, fiskeri og andre mødte op til møderne. Alle kan være stolte af, så stort et fremmøde.
møde 3 avis oversigt
arkivfoto: 1. møde hvor man havde håbet på et fremmøde på 10 - 12 stykker. Der kom 36. foto:ln/ok
Top 1 ved møderne har nok været den positive måde det er forløbet på. Vi har alle lært hinanden lidt bedre at kende, lært hvor vi høre til, at vi skal tage ansvar og handle i fællesskab for et bedre Løkken.”
På alle netværksmøderne er mange ting blevet diskuteret, - moleprojekt, ældre og lejeboliger, hundeskov, samarbejde på tværs Løkken-Blokhus, børnepasning, nytilflyttere osv. Planen er at der snarest nedsættes en gruppe til moleprojektet og en til ældre og lejeboligere. 
Gæste besøg udefra har der også været, Pandrup Grafisk -Palle Andersen fra mæglerfirmaet Th. Kristensen -Michaela Pavlikova, turismeudvikling, Hjørring kommune -Anders Høngaard, SSP om unge, alkohol, tyveri og nul tolerance.
Netværksmøderne har også fået opmærksomhed i oplandet, og Helle bliver af mange  kontaktet dagligt som gerne vil vide, - “Hvad er det lige i laver i Løkken.”
Netværksmøderne har været en succes og det bliver spændende at se hvor lang tid møderne fortsætter.
helle 1 avis
foto: ln/ok
Næste netværksmøde er torsdag d. 9 januar. Det afholdes på Løkken Skole og starter kl. 08.00 og varer til kl. 09.30.
arkivfoto. Helle fortæller om formålet med netværksmøderne. Fra 1. møde afholdt på HLS. foto: ln/ok
møde Helle 2 avis arkiv