Loekken logo

Fælles hånd og fod i GVL

Fælles overnatningsarrangement for GVL håndbold og fodbold i Løkken IdrætscenterFor andet år i træk havde GVL's håndbold og fodboldafdeling slået sig sammen og afholdt overnatningsarrangement for klubbens ungdomsspillere. Arrangementet fandt sted fra fredag til lørdag den 28-29 februar.
GVL 2 ok avis

GVL 5 ok avis
Forældre og trænere fra GVL stillede op som frivillige til at styre slagets gang.Deltagerne mødtes fredag eftermiddag og efter de var blevet indkvarteret i værelserne og havde fået taget fællesfoto var der lagt op til aktiviteter i idrætshallen.Spillerne blev inddelt i hold på tværs af aldersgrupper, og så skulle de sammen rundt og prøve kræfter med 8 forskellige poster. Der var bl.a. håndbold/fodboldbowling, byg et tårn, vendespil mm.
GVL 9 ok avis
En af opgaverne lød på, at holdene skulle forberede underholdende indslag som de kunne fremføre for de andre senere på aftenen. Det resulterede i virkelig underholdende, kreative og sjove indslag: Der blev underholdt med bl.a. Snehvide og de "fem" små dværge (de var kun 6 på holdet), Løkken har talent, Gæt og grimasser, Menneskepyramide, Hverdagssituationer fra fodboldtræning i klubben, vittigheder og meget andet.
GVL 2 ok avis
Efter aftensmaden stod programmet på tur i svømmehallen og afslutningsvis var der fodboldkamp forældre og trænere mod børnene 10 voksne mod 41 børn på banen på én gang. Der var også plads til hygge på værelserne med chips og TV. Det var helt sikkert nogle trætte men glade børn forældrene kunne afhente lørdag formiddag efter morgenmaden. Det er helt sikkert et arrangement der skal gentages igen til næste år.
GVL 7 ok avis
Tekst: Brita Boelskift. Foto: ln/ok