Loekken logo

Molefestival, frivillig møde

øverst. Omkring 20 var mødt frem til mødet. foto: ln/ok
Det var en meget tilfreds formand for Løkken.dk, Stefan Karlborg efter frivillig mødet mandag aften i SuperBrugsens mødelokale. “Det var et suverænt godt møde” udbrød Stefan spontant da vi snakkede med ham. “Alle ville hjælpe og bakker op med en positiv indstilling og med den holdning kan molefestifalen i 2020, kun blive et brag af en molefestival”
evaluering 6 sh avis
Stefan var glad for den store og positive opbagning. Julia, fra Feriepartner er enig. foto: ln/ok
Der var mødt lidt over 20 personer op til mødet, og meget positivt var det også, at flere af de fremmødte var nye tilflyttere til Løkken. De var blandt andet mødt frem fordi de gerne vil hjælpe, men også bruge lejligheden til at møde og lære os lokale at kende.
evaluering 12 sh avisSusanne flankeret af 2 nye løkkenbo`er. foto: ln/ok
Snakken faldt naturligt ind på Molefestival 2019, hvad var skidt og hvad kan gøres bedre. Forholdene omkring barområdet var man enige om skal forbedres, så man undgår stor kø og det samme gjaldt området omkring ta`selv bordene. Musikken blev diskuteret samt forholdene omkring ind- udgangen.
evaluering 10 sh avis
Michael, Restaurant Badehotellet som skal stå for maden. foto: ln/ok
Man var enige om at der var solgt for mange billetter fredag aften hvor knap 400 var i teltet. Lørdag var en meget bedre oplevelse for alle med 300 gæster.
evaluering 4 sh avis
Rikke, næstformand Løkken.dk, kommer med forslag. Fra v. lytter Lisa, Malene og Gerda. foto: ln/ok
På mødet blev der nedsat flere grupper, som skal arbejde med at forbedre de forskellige områder.
“Sidste år var en kæmpe udfordring for os, da det var 1. år Løkken.dk stod for Molefestivalen. I 2019 var vi kun 8-9 stykker til arbejdet, men i år bliver det meget bedre og der vil være 25-30 stykker igang med arrangementet. Det er klart, det skal give en bedre planlægning og så skal vi være klar til den udfordring som vind og sand kan gi`. Vi får en meget bedre Molefestival i 2020” slutter Stefan.
Molefestivalen i år bliver afholdt i dagene 28., 29. og 30. august.