Loekken logo

Løkken.dk: "Vi sidder klar til at hjælpe"

Vi er jo alle ramt af coronakrisen på den ene eller anden måde; og vi i Løkken.dk vil rigtig gerne gøre hvad vi nu kan for at hjælpe erhvervet på vej. Derfor har vi lavet en ny side på hjemmesiden, som har til formål at gøre opmærksom på den "lokale støtte" og vise folk hvor de kan købe gavekort, bestille takeaway og ellers inspirere dem til at booke ophold til sommer/efteråret og lign. Løkken er selvfølgelig ikke så stor - men vi har mange besøgende på hjemmesiden og der er jo som bekendt mange fra hele landet som enten ejer et sommerhus eller elsker at komme til Løkken og holde ferier. Dem håber vi at kunne inspirere til at booke ophold allerede nu, eller handle gavekort osv.
Løkken.dk vil rigtig gerne, hvis de erhvervsdrivende kunne hjælpe os, med at hjælpe dem ved selv at fortælle hvad de gør.
Siden vil løbende blive opdateret, men det tager tid.
Lisa fyrtårns foto
Løkken.dk forsøger at gøre opmærksom på lokal støtte, og allerede nu har vi lavet en tegnekonkurrence for børnefamilier. Oplægget er, at tegne hvad de laver sammen under tiden i karantæne.
Vores håb er at folk bliver mindet om gavekort til byen, at vi stadig er her og samtidig med at børnene bliver aktiveret og forhåbentligt sidder og hygger sig med at tegne. Være med til at inspirere andre til at lave aktiviteter under coronakrisen.
Læg tegningen op på vores Facebookside, loekken-toppen af danmark, inden 8. april.
Indlæg af Lisa Sand, Løkken.dk