Loekken logo

Dystre udsigter i Løkken

Af Stefan Karlborg.
Formand for Løkken.dk.

foto øverst. Stefan Karlborg. foto: ln/ok
Erhvervs-, Handels- og Turistforening i Løkken og omegn.
I går meldte Statsminister Mette Frederiksen ud, at Danmark kommer til at være lukket væsentligt ned helt frem til og med August. For en by som Løkken giver dette meget dystre udsigter. Sommersæsonen har altid stået for en kæmpe stor andel af byens omsætning.
gågade d. 4 4 20 avis
Løkken gågade d. 04/04 20, kl. ca. 16.15. foto: ln/ok

I byens Erhvervs-, Handels- og Turistforening løkken.dk betyder udmeldingen, at stort set alle aktiviteter og arrangementer må aflyses. Pinsemorgenbord, Vindfestival, Sct Hans, Musik på torvet, Bazar, Kræmmermarked og ikke mindst Molefestival må alle aflyses. Løkken.dk er i gang med at afbestille alt hvad man kan, for at sikre at foreningen selv består i fremtiden. Der er ingen tvivl om at denne sommer bliver som ingen anden har været før.
I samarbejde med Hjørring Handel og Hirtshals Handel og Erhverv er løkken.dk gået i dialog med Hjørring Kommune, for at se hvor vi i fællesskab kan skabe værdi for handelslivet, og hvad der kan gøres, for at erhverv og handel også findes på den anden side af denne svære periode.
Landet åbnes nu langsomt, og det betyder naturligvis meget for erhvervslivet. Vi i Løkken er dog mest beskæftiget med turisme og derved afhængige af, at folk kan mødes, så her kommer åbningen desværre nok ikke til at give så meget fart endnu.
Evaluering molef 2 stefan avis
Formand Løkken.dk Stefan Karlborg. Arkivfoto

Vi arbejder i foreningen på at Turistbureauet i Løkken snart kan åbne igen, og på den vis bidrage til god og rettidig information om situationen i Løkken og omegn.
Skulle tingene ændres yderligere til det positive, tager vi naturligvis kampen op for at lave arrangementer og aktiviteter for Løkkens gæster og borgere helt som tidligere år.
I denne usikre tid kan vi således ikke gøre meget andet, end at henstille til at man støtter de lokale handlende, og de mange tiltag der gøres for at gøre den nedlukkede tid overkommelig.
Pas på hinanden og jer selv.