Loekken logo

Knæk Cancer dag med Westwater, Løkken

Westwater Løkken er igen i år klar til at støtte Knæk Cancer. I 2018 samlede de 12 unge mænd fra herrelogen Westwater, ind til den gode sag med tombola og auktion. De var meget spændte på udfaldet af deres indsamlingsprojekt, hvor de via lokale erhvervsdrivende i området havde formået at indsamle præmier for 55.000 kr. Arrangementet var en kæmpe succes og Westwater kunne sende 41.620 kr. afsted til Knæk Cancer. Spørgsmålet er nu, om de kan gøre kan det ligeså godt i år, som sidste år. Vi besøgte Brdr. Tom og Mathias, mens de var igang med at registrere præmierne, som igen er doneret af erhvervsdrivende, hovedsagelig fra Løkken, Blokhus, Hune og Pandrup. Heldigvis var optimismen ikke svær at få øje på - ikke mindre 155.000 kr. er der doneret præmier for og igen, fra det samme lokale område.
Lørdag starter med Tombola fra kl. 12.00 til 16.00 på torvet, hvor ca. 200 hundrede af præmierne vil kunne vindes via køb af lodder i tombolaen. På torvet vil der være underholdning og live musik med Jan Edvard. Har du benzin i blodet, vil det være muligt med en køretur i en Mercedes AMG. 
Knæk C. TomMathias1avis 1

Mathias, tv. og Tom igang med af registrer de mange præmier.

Kl. 18.00 er der spisning på Huset Hav`s, hvor der efterfølgende vil blive holdt auktion over de mange præmier. Auktionarius bliver den tidligere
sportskommentator fra DR, Jørgen Herbert, som skal holde styr på de forhåbentligt mange bud.
Det er stadig muligt at melde sig til spisningen, da der er enkelte få madbilletter tilbage.    
Der vil være præmie på 15 af de solgte madbilletter.
Efter maden er der “Sing Along” og musik med Johnny Madsen Tribute.
Westwater startede allerede mandag auktionen på facebook, som slutter lørdag kl. 16.00.
Det er vigtigt for Westwater, som i år består af 13 medlemmer, at fremhæve de erhvervsdrivende for den helt store opbakning igen i år.