Loekken logo

Tak for tre gode år

golf badehotel art i ann

3 gode år blev det til i Løkken for sognepræst Lise Nedergaard, som slutter sit embede ved udgangen af september måned.

Mange var mødt frem til andagt onsdag aften i Løkken kirke, for at tage afsked med en afholdt og vellidt sognepræst.
Lise andagt 6 avis
Mange var mødt til onsdags aftenandagt. foto: ln/ok

Det blev en smuk afsked med tale af menighedsrådets formand, Britta Drivsholm som takkede Lise for godt samarbejde, både med bestyrelsen og personalet. 
“På en fin måde tager du dig af de ældre i sognet, i kirken og især på Havgården, du sætter dig grundigt ind i tingene og handler derefter. -Du er en dygtig teolog og prædikant” sagde Britta blandt andet og ønskede Lise held og lykke i det nye sogn.
Lise andagt 14 avis
Britta Drivsholm takker Lise Nedergaard for tiden i Løkken. foto: ln/ok

Lise andagt 1 avis
Lise Nedergaard modtag en gave fra Meninghedsrådet. Et billed malet af Jørgen Ussing. foto: ln/ok

Kollega Jens-Anders Djernes: “Jeg havde slet ikke set det komme, at vi hurtigt skulle blive kollegaer, men sådan har det været det sidste 1½ år, og tak for det. 
Når man kommer ud til mennesker i Løkken Storpastorat, så har du et godt skudsmål. Du er en nærværende, lyttende og favnende præst, og selv oplever jeg dig, som både humoristisk, latter- og gavmild.
Lise andagt 4 avis
Jens-Anders takker Lise for godt samarbejde. foto: ln/ok

Jeg vil fremhæve din udprægede æstetiske sans. Det vi gør og byder på i kirken, skal være det ypperste, med sans for detaljen.
Jeg havde heller ikke set det  -at du nu rejser, det tror jeg heller ikke du selv havde. 
Kære Lise, tak for den tid jeg fik som kirkegænger og kollega. Jeg ønsker dig et godt liv sammen med Jørn i Sønderholm præstegård”
Lise andagt 9 avis
Lise lytter til talen fra kollega Jens-Anders. foto: ln/ok

Onsdagens aftenandagt i Løkken kirke bød på sangene -Furrebysalmen “Hvor himlens rum er vidt og lyst” -“Du er, opstandne sejrshelt” -”Norwegian Sunset” og “Flyv fugl”.
Lise Nedergaard læste op fra Johannesevangeliet kap. 11, vers 25-27 og til sidst -“Et tak for denne gang”.
Lise andagt 12 avis
Sognepræst Lise Nedergaard fik mange rosende ord til onsdagens aftenandagt. foto: ln/ok

Vi tror nok, at vi kunne fornemme en lille klump i halsen på Lise, da hun sagde farvel. Hun sagde blandt andet, at tiden i Løkken har været god, hun mødte mange gode mennesker og også Lise takkede for godt samarbejde med kollegaer og menighedsrådet.
Lise andagt 5 avis 
“Jeg troede selv, at det skulle blive til længere tid i Løkken. Men en gang imellem slår vejen et sving, som man ikke lige havde set komme.” foto: ln/ok

Lise andagt 11 avis
Et smukt farvel fra Løkken til Lise og et smukt farvel fra Lise til Løkken, med et lille - “Vi ses”. Th. Lise mand Jørn. foto: ln/ok

focus helle art. ann