Loekken logo

1 år, 500 artikler, 354.194 besøg

 

I dag, søndag d. 4/10 2020, fylder løkkennyheder.dk 1 år.

Netavisen er lidt ældre, men layout, og den tid vi har stået for løkkennyheder.dk fylder år i dag.
Det er spændende at lave netavisen, finde, få, opsøge og skrive nyheder, tage og lave billeder og lægge artikler ud på netavisen. 
Hver gang er spændingen der - hvor mange gider se det vi udgiver.

Vi har siddet og talt besøg for hver artikel, som har været i løkkennyheder.dk det seneste år -500 artikler og 354.194 besøg -og et besøgstal som er stigende. Vi er faktisk godt tilfredse.
At artikler nr. 500 og 1 års fødselsdag er på sammen dag, er helt tilfældigt. Vi opdagede det faktisk først i går, lørdag. 
-Åhrr.!! vi snød lidt. Artiklen “Asger - En vinbonden fra Løkken” kunne godt være lagt på siden lørdag. -Men vi ventede til i dag, vores 1. års dag, og artiklen med Asger blev nr. 500.

Vi er meget taknemmelige for den måde vi bliver modtaget på i Løkken. 

Tak for telefonopkald, hjælp til artikler, tip, osv. osv. Tak for henvendelser som - det hedder ikke ligger, men lægger - det staves ikke sådan, men sådan her, - vi indrømmer, sætningesammensætningerne, or-d,ling, gramm`tik og stivning, ikke er vores stærkeste side, men vi forsøger.
Stort tak til alle jer der læser vores netavis, stort tak til jer, som annoncerer i løkkennyheder.dk, uden jer og læserne - ingen netavis.

Tak til Løkken.dk som var med i starten. Det var ikke alle i bestyrelsen, der mente det var en god ide med løkkennyheder.dk, og efter en periode blev vi enige om at vi overtog netavisen. Men vi er dog nødt til at nævne Løkken.dks formand Stefan Karlborg. “Tak for din støtte, både i starten og i dag. Vi ringer ofte til dig for at få en kommentar, et råd osv., og du kommer tit med et indslag og en nyhed til avisen. Tak for hjælpen, Stefan”

Men, der er mange som skal have tak, Børge Bech for at holde os orienteret om blandt andet byrådet, Michael Brix for layout og sparring, tak til Jørgen Ussing for det flotte håndtegnet logo  egen ann logoog til pigerne, Amalie og Lisa på Turistkontoret for deres altid store hjælpsomhed og mange tak, til mange flere.

Økonomien har været anspændt det første år og skal netavisen fortsætte, er vi tvunget til at få flere annoncer ind på siden. Og bedst, som vi står der og hiver os i eget hår, kommer der uventet hjælp.

“Jeg vil meget gerne hjælpe med at sælge annoncer, og jeg gør det gratis. Så hvis i kan bruge mig?”
Så derfor. Tag godt imod Inge Østergaard, når hun om kort tid bliver en del af løkkennyheder.dk. og kommer rundt i byen for at sælge annoncer.
“-Velkommen Inge, vi glæder os til du begynder.”

Vi kunne godt have skrevet mere om det 1. år, men stopper her med et ønske om, at i vil hjælpe os og være med os frem i tiden.
Måske vi skulle have holdt en fødselsdag, men corona. 

Vi gi`r en øl eller vand på et senere tidspunkt.

Venlig hilsen